Schrijf je nu in
voor een Theorie Motorcursus!

Motor theorie in 1 dag halen?

Geen zin om een hele dag in een klaslokaal te zitten en ellen lange verhalen te horen van een docent. Na een aantal uur je concentratie te verliezen en vervolgens helemaal afgedwaald in de klas te zitten.

Kies dan voor ons online theorie training. De afgelopen jaren hebben 90% van onze leerlingen gebruik gemaakt van deze methode van theorie leren. En met een slagingspercentage van 97% is dit een methode die heeft bewezen dat het super goed werkt.

Leren wanneer je wil, wanneer het je uit komt. Ochtend, middag, avond of in de nachturen. Op de laptop/pc en/of je telefoon kan je thuis, openbaar vervoer, op school en/of in het restaurant leren. Waar je ook bent je oefenstof heb je altijd in een handomslag bij de hand.

De 10 uur theorie training is ook een training die echt 10 uur geldig is. Dit betekent dat je tijd ook echt tikt op het moment dat je online bent.

In de 10 uur theorie training heb je examen gerichte vragen met alle uitleg die je nodig hebt om je theorie examen uiteindelijk met een voldoende af te sluiten.

Twijfel niet en vraag snel naar deze succesvolle methode van leren.

THEORIECURSUS (online)
35
THEORIECURSUS (online) + EXAMEN
75
THEORIECURSUS (klassikaal) + EXAMEN
129

Direct inschrijven!

100% slagingsgarantie ‚óŹ Wij reserveren je examen
    Heb je toch nog ergens vragen over?
    Wij staan je graag te woord!